AKCE
Za každou objednávku si můžete vybrat dárek ZDARMA:
Octoberfest, pivo a sex - DVD


nákupní košík

~ je prázdný ~


Využijte síť výdejních míst
Heureka Point
TIPY A TRIKY

Větší nákup = větší sleva !!!
• Za větší nákup dostanete i větší slevu! Při objednávce nad 200Kč je sleva 10% a při nákupu nad 800Kč máte dokonce poštovné ZDARMA! více

novinky na EroticNetu

7.11.2018
Vychází listopadový PLESK


3.8.2018
Nové zboží v našem Sexshopu

26.7.2018
1. srpna vychází nový letní PLESK SUPER

31.5.2018
Těšte se na nový SUPER PLESK - vychází 6.6.2018

15.5.2018
Dnes vychází nový PLESK SUPER

Výhodná nabídka EroticNetu

PLESK DVD - listopad 2018   NOVINKA
Vibrator SNUGGLES PURPLE Crush  
Vibrátor KING COCK 8" Vibrating Stiffy Pipedream  
Vibrátor KING COCK 6" Vibrating Stiffy Pipedream  
Vibrátor KING COCK 8" Vibrating Stiffy Brown Pipedream  
SILICONE VIBRATING ANAL PLUG TOM OF FINLAND  
Vibrátor připínací REAL RAPTURE VIBRATING HOLLOW STRAP ON 8 BLACK WITH BALLS Toyz4Lovers  
Vibrátor připínací REAL RAPTURE VIBRATING HOLLOW STRAP ON 8 FLESH WITH BALLS  
Vibrator SMILE MINI-G  
Vibrator Smile Mini Vibe Sweety  
Vibrator REAL DEAL GIANT You2Toys  
Vibrator COLLECTION P-SPOT TICKLER VIBE Pipedream ANAL FANTASY  
Vibrátor KING COCK 10" Vibrating Cock Pipedream  
Vibrátor KING COCK 8" Vibrating Cock Pipedream  


NOVINKA: PLESK DVD - listopad 2018


Ochrana osobních údajů e-shopu eroticnet.cz

1. Společnost Advice Media, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1565/30, Krč, 140 00 Praha 4, IČ 02716399, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 222906 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.


Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.


3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.


4. Zpracování osobních údajů je prováděno Advice Media, s.r.o., tedy správcem osobních údajů.
Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.


5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese shop@eroticnet.cz.


6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky eroticnet.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • základní funkčnosti webových stránek

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů


AKČNÍ NABÍDKA EROTICNET SEXSHOPU:

PLESK DVD - červenec 2018

69

PLESK DVD - červen 2018

69

PLESK DVD - květen 2018

69

PLESK DVD - duben 2018

69

Reklama:

EroticNet - erotická DVD, spodní prádlo a videa zdarma

=== VSTUP POUZE PRO STARŠÍ 18ti LET ===

Vítáme vás na EroticNetu - erotickém portálu, na kterém najdete porno video zdarma ke stažení, fotogalerie pornohereček, nabídneme vám české porno DVD, piss video, anální scénky, squirt a extrémní porno. Představíme vám i módní 3D DVD porno filmy a celoživotní tvorbu našeho nejznámnějšího pornoherce Roberta Rosenberga. Každý týden nová videa zdarma ke stažení a nové porno DVD filmy na DVD jsou tady pro vás! V našem sexshopu najdete i sexy oblečky za neuvěřitelně nízké ceny pro vaše milenky a erotické pomůcky pro vaše ženy.



 
Doporučujeme: Orgie starověkých lázní 3D Robert Rosenberg Porno Nostra Dr. Hauz Plesk DVD Piss Madam
Luxusní spodní prádlo, podprsenky, punčochy, kalhotky, noční košilky, mini šaty a další oblíbené zboží za velmi příjemné ceny - Podprda.CZ
 
 
OBCHODNÍ PODMÍNKY   GDPR       © EroticNet       Zelená káva   FilmPorno.cz   Rosenberg porno   SexyTaxi.cz   PleskDVD.cz   DVD výdejna.cz   PornoMobile.cz